Mardin Valisi Demirtaş’tan Sağlık Çalışanlarına Moral ve Teşekkür Ziyareti

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, pandemi hastanesi olarak hizmet veren Mardin Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Mardin 9.10.2020 16:33:00 0
Mardin Valisi  Demirtaş’tan Sağlık Çalışanlarına Moral ve Teşekkür Ziyareti

Mardin Valisi  Mahmut Demirtaş, pandemi hastanesi olarak hizmet veren Mardin Devlet Hastanesini ziyaret etti.

 

Mardin Devlet Hastanesinde pandemi süreci boyunca büyük fedakarlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden sağlıkçılara moral ziyaretinde bulunan Vali Demirtaş, acil servisi ve diğer servisleri yerinde inceledi.

 

Hastanede tedavi gören hasta yakınlarıyla sohbet edip istek ve taleplerini dinleyen Vali Demirtaş, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Mardin’de alınan tedbirlerin ve sağlık çalışanlarının yürüttüğü özverili çalışmalarıyla ciddi anlamda vaka sayısının düştüğünü belirten Vali Demirtaş, “Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbir, çalışmaların eksiksiz ve titizlikle yürütülmesiyle ilimizde koronavirüs vakalarında düşüşler sürüyor. Bu salgında bu başarının sağlanmasında hiç kuşkusuz ki sağlık müdüründen başhekimine, doktorundan hemşiresine,  hemşiresinden temizlik görevlisine kadar tüm sağlık kahramanlarımızın fedakarlıkları çok büyük. Kendi sağlıklarını riske atıp özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız.” dedi.

 

Vali Demirtaş, sağlık birimlerini tek tek gezerek görevi başındaki sağlık çalışanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek teşekkür etti.

 

Hastanede sunulan hizmetleri yerinde inceleyen Vali Demirtaş, İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz’dan koronavirüs tedbirleri ve hastane hakkında bilgi de aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

 

Hastane ziyaretinde Vali Demirtaş’a; Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Alpay Tuncar ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Murat Sinanoğlu eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61