Mardin Valisi Demirtaş'tan Bayram Ziyaretleri

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Ramazan Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan güvenlik güçleri ile bayramlaşarak şehitliği ziyaret etti.

Mardin 2.05.2022 00:35:00 0
Mardin Valisi  Demirtaş

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş  Ramazan Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan güvenlik güçleri ile bayramlaşarak şehitliği ziyaret etti.


Vali Demirtaş sabah saatlerinde beraberinde 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ile birlikte Selen Kışlasında bulunan Gara Şehidi Vedat Kaya'nın kabrine giderek dua etti.


Daha sonra Çevik Kuvvet, Özel Harekat, İtfaiye, Jandarma, Güvenlik Köy Korucuları Personeli ve trafik uygulama noktalarında görevli personeller ile bir araya gelen Vali Demirtaş, görevli personellerin bayramını kutladı.


Buradan da 15 Temmuz gazisi Halil Algan ve Şehit Ailerini de ziyaret eden Vali Demirtaş, bayramlarını kutlayarak tekrardan geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulundu.
Vali Demirtaş yapmış olduğu değerlendirmede;


"Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık, Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Trafik kazalarının yaşanmadığı sevdiklerimiz ile beraver huzurlu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Bizlerde bugün gece gündüz elleri ettikte vatan savunması görevini yürüten güvenlik güçlerimiz ile bir araya gelerek kendileri ile bayramlaştık. Zor şartlar altında çalışan itfaiye ekiplerimiz ve güvenlik köy kurucularımızın da bayramlarını kutladık. 15 Temmuz Gazimiz Halil Algan ve Şehit Ailelerimizi de ziyaret ettik. Aziz Vatan uğruna evlatlarını Şehit veren Ailelerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Mekanları Cennet olsun. Milletimizin huzuru için fedakarca hizmet veren tüm personelimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum" diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19