Mardin Valisi Demirtaş, “Şehr-i Gönül” Konulu Resim Sergisi Açılışına katıldı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz şehit ve gazi ailelerinin yararına düzenlenen “Şehr-i Gönül” konulu resim sergisinin açılışına katıldı.

29.06.2021 20:26:00 0
Mardin Valisi  Demirtaş, “Şehr-i Gönül” Konulu Resim Sergisi Açılışına katıldı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz şehit ve gazi ailelerinin yararına düzenlenen “Şehr-i Gönül” konulu resim sergisinin açılışına katıldı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Valilik, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazi ve Terör Mağdurları Derneği ile Kadın Eğitim ve İstihdamını Artırma Derneğinin katkılarıyla “Muğla’dan Mardin’e, Mardin’den Trabzon’a Medeniyetler Buluşması” projesi kapsamında Ressam Kübra Cinel’in fırçasından “Şehr-i Gönül” konulu yağlı boya resmi sergisinin açılış yapıldı.

 

Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergi açılışına; Vali Demirtaş’ın yanı sıra eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Vali yardımcıları Birkan Tatlısöz, Emre Öztürk, Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazi ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Hatice Turan Kandemir ile STK ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Vali Demirtaş ve eşi  Beyhan Demirtaş, sergiyi gezerek Ressam Kübra Cinel’den eserler hakkında bilgiler aldı. “Devlet olarak her zaman şehit ailelerimiz ile gazilerimiz ve gazi yakınlarımızın yanındayız.” diyen Vali Demirtaş, serginin hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00