Tarih: 01.05.2022 11:00

MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ SAVUR İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA İFTAR YEMEĞİNE KATILDI.

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş,Savur ilçesini ziyaret ederek, Esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akşam saatlerinde de düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

Savur  Kaymakamlığı ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin  ortaklığı ile Savur  ilçesi tören alanında gerçekleşen  toplu iftar programı  yoğun bir katılımla ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti.İftar yemeğine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş,Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammaed Kaya ,Ak Parti Savur ilçe Başkanı  Mehmet Ensari Kavak ,ilçe protokolü, kurum ve kuruluş amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kamu personeli, STK temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, öğrenciler, çocuklar ve çok sayıda aile katıldı..

 

 İftar öncesi vatandaşları selamlayan Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mahmut  Demirtaş Eşi Beyhan Demirtaş ile Savur ilçe  Kaymakamı ve Başkan Vekili . Muhammed KAYA vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Programa gösterdikleri yoğun ilgi ve rağbetten dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —