Mardin Valisi Demirtaş, ;'Mardin Güneydoğunun Parlayan Yıldızı Olacak'

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızıltepe ilçesinde verilen iftar yemeğine katıldı.

Mardin 30.04.2022 11:15:00 0
Mardin Valisi  Demirtaş, ;

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş,  Eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızıltepe ilçesinde verilen iftar yemeğine katıldı.


Yaklaşık 3 bin vatandaşın katılım sağladığı iftar programında İl Protokolü de hazır bulundu.


Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Demirtaş, ‘’ Yapacağımız çalışmalar ile Mardin Güneydoğu Anadolu'nun parlayan yıldızı haline gelecektir’’ dedi.


Vali Demirtaş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;


‘’Bugün Ramazan ayının en güzel günlerinden bir tanesi olan Kadir Gecesi. Bin aydan daha hayırlı olan gün. Hepinizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum, Allah hepinize sağlık ve sıhhat versin. Ben de şuna inanıyorum ki Mardin'e geldiğimizden beri Mardin’i güzelleştirmek için, Mardin'i iyileştirmek için, problemlerini çözmek için el ele verdik. Kaymakamlarımız ile, Milletvekillerimiz ile, Belediye Başkanlarımız ile, STK Temsilcilerimiz ile, vatandaşlarımız ile beraber çok şeffaf bir şekilde Mardin’imize hizmet ediyoruz. İnanıyorum Mardin Allah kısmet ederse gelecekte bizim bu çalışmalarımızla birlikte Güneydoğu Anadolu'nun parlayan yıldızı haline gelecektir. Buna yürekten inanıyorum. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz, bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, liderliğinde inanıyorum ki yakın bir zamanda Türkiye'mizde, ülkemiz de dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olalım, birbirimizi sevelim sayalım. Bunun ötesinde sadece iş yapmak kalacak. İnşallah bunu da en güzel bir şekilde beraber yapacağımıza inanıyorum.’’dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22