MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ HASTA VE HASTA YAKINLARINA KENDİ ELLERİ İLE SICAK ÇORBA DAĞITTI

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan Mobil İkram aracından sıcak çorba ikramı ile gönülleri ısıtarak vatandaşlara hayırlı sabahlar diledi.

Mardin 27.10.2022 11:56:00 0
MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ HASTA VE HASTA YAKINLARINA KENDİ ELLERİ İLE SICAK ÇORBA DAĞITTI

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş  Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan Mobil İkram aracından sıcak çorba ikramı ile gönülleri ısıtarak vatandaşlara hayırlı sabahlar diledi.

 

Sabah saat 7.30'dan itibaren Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Hastaneye gelen Hasta ve Hasta Yakınları ile Artuklu Üniversitesi Öğrencilerine Ücretsüz olarak sıcak çorba dağıtımı yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Çorba Dağıtım aracına sabah erken saatlerinde gelerek  gelen hasta ve hasta yakinlarina çorba ikraminda bulundu,Hasta ve Hasta acil sifa dilediğinde bulundu.

 

Her zaman vatandaslarin yaninda olduklarini belirten Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtas, Havaların serinlemeye başladığı bu günlerde  hastaneye gelen hasta ve hasta yakinlari ile fedakarca görev yapan saglik çalisanlarini bir nebze olsun rahatlatmak için sicak çorba ikraminda  bulunduklarını söyleyerek, “Çorba isin bahanesi. Amacimiz vatandasimizin yaninda olabilmek. Bunun için çalisiyoruz,olmaya da devam edeceğiz  ." dedi.

 

Sabahın erken saatlerinde Vali Mahmut Demirtaş'ı karşılarında gören Hasta ve Hasta Yakınları,Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın bu duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ederek,çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

 

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'a Çorba Aracını ziyaret ve Çorba dağımında ,Mardin il sağlık Müdürü Uzman Dr.Saffet Yavuz da eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19