MARDİN VALİSİ CENGİZ`DEN ÖNEMLİ MESAJLAR!

Vali Dr. Ahmet Cengiz” Bu makamların beddua makamı olmasını istemiyoruz. Dua makamı olmaları bizim için büyük kazanç. Herkesin görevini bu bilinç içerisinde yapmasını diliyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımızla halkımızın hizmetinde olacağız. Hak ve adalet

Polisiye Haberler 5.06.2013 00:07:12 0
MARDİN VALİSİ CENGİZ`DEN ÖNEMLİ MESAJLAR!

Mardin İl Genel Meclisi Haziran Ayı İlk Toplantısı Özel İdare Toplantı Salonunda Vali Dr.Ahmet Cengiz`in katılımı ile yapıldı.

Vali Dr. Ahmet Cengiz İl Genel Meclis Başkan ve Üyelerini Haziran ayının ilk bileşiminde  ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Vali Cengiz, Mardin’de çok sıcak karşılandığını hatırlatarak, insanların dertlerine derman olacaklarını söyledi.

İnsanı makamdan daha çok önemsediğini ifade eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, il genel meclisi başkan ve üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde, insan odaklı hizmet  vereceklerini bildirdi. Koltuk ve makamların milletin emaneti olduğunu hatırlatan Vali Dr. Ahmet Cengiz” Bu makamların beddua  makamı olmasını istemiyoruz. Dua makamı olmaları bizim için büyük kazanç. Herkesin görevini bu bilinç içerisinde yapmasını diliyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımızla  halkımızın hizmetinde olacağız. Hak ve adaletten ayrılmama prensiplerine sahibiz. Bu konuda hassasiyetten asla taviz verilmeyecek. Elimde Devletin Şemsiyesi var, herkesi bu şemsiyenin altında yaşamaya davet ediyorum” dedi.


 Mardin genel sorunlarını yerinde görmek için en ücra köşelere kadar gideceğini, sorunları yerinde ve sorun sahibi vatandaşlardan dinleyerek öğreneceğini sözlerine ekleyen Vali Dr. Ahmet Cengiz, kamu kaynaklarının doğru ve yerinde kullanılmasının da takipçisi olacağını söyledi. Vali Dr. Ahmet Cengiz, “Göreve başladığım günden beri  sabahları kamu yöneticileriyle Valilik Makamında resmi işlemleri yürütüyorum. Öğleden sonraları vatandaşlarla buluşmaya, sorunlarını dinlemeye çalışıyorum. Çalışacağız, terleyeceğiz ama başaracağız. Ben  Mardin’e çalışmaya geldim. Çalışmayı, dinlenmeye tercih ederim. Her alanda Mardin’in gelişmesini, ileriye gitmesini sağlama gayreti içerisinde olacağız. Mardin’in geri kalmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu bakımdan kamu kaynaklarını en iyi  ve en verimli şekilde kullanmak için dikkat edeceğiz. Bu konuda kılı 40 değil 140 yarma kararlılığındayım” dedi.

 İl Genel Meclis Başkanı Abdulkerim Erdem, Vali Dr. Ahmet Cengiz’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04