MARDİN VALİSİ AKKOYUN NUSAYBİN İLÇESİNDE GÜVENLİK TIOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin ilçesinde asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı düzenledi

Mardin 5.02.2024 21:22:00 0
MARDİN VALİSİ AKKOYUN NUSAYBİN İLÇESİNDE GÜVENLİK TIOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun  Nusaybin ilçesinde asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı düzenledi.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun; Hemşerilerimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerimiz 7 gün 24 saat aralıksız çalışmaktadır.

 

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun Bugün Nusaybin ilçemizde ilgili güvenlik birimlerimizin katılımıyla Asayiş ve Güvenlik Toplantımızı gerçekleştirdik. Mardin'imizin asayiş ve güvenliğini değerlendirmek üzere bir araya geldik. Her ay bir önceki ayın asayiş ve güvenlik konularında yapılan çalışmalarla ilgili hem siz değerli basın mensuplarına, sizlerin aracılığı ile de vatandaşlarımıza düzenli bilgiler vereceğiz.

 

Açıklamalarıma başlamadan önce şehrimizin güvenliğini sağlamak adına tüm güvenlik kuvvetlerimizi özverili çalışmalarından dolay tebrik ediyorum. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Rabbim bütün güvenlik kuvvetlerimizi muhafaza eylesin, muvaffak eylesin.

 
Asayiş ve güvenlik verilerini gözden geçirerek suç oranlarını azaltmak ve huzur ortamını sağlamak aynı zamanda vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltme temel hedefimizdir.
    
Mardin'in tarihi ve kültürel zenginlikleriyle birlikte güvenli bir çevrede yaşamak herkesin ve hepimizin en doğal hakkıdır. Güvenlik teşkilatımızın bütün gayretleri ile birlikte teknolojiyi de etkin bir şekilde kullanarak suçla ve suçluyla mücadeledeki başarılarına dikkat çekmek istiyorum. 

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerimiz 7 gün 24 saat aralıksız çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan her türlü suç ve suç örgütü ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz.

Mardin’imizin huzur ve güvenli bir şehir olması için hemşerilerimizin desteğini daima yanımızda gördük. Vatandaşlarımızla birlikte çalıştık. Bu konuda desteklerinden dolayı Mardinli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.'' Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19