Mardin Valisi Akkoyun, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, kurum ziyaretleri kapsamında; Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Mardin 26.09.2023 09:44:00 0
Mardin Valisi  Akkoyun, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye  Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, kurum ziyaretleri kapsamında; Mardin  İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.  

 

İlk olarak  Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Akkoyun’u, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve kurum amirleri karşıladı. İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday tarafından karşılanmasının ardından Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Karşılama Mangasını selamladı.  

 

Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Akkoyun ziyareti sırasında Mardin'de huzur ve asayişinin sağlanmasında başarılı ve fedakârca çalışan tüm emniyet personeline teşekkür ederek, çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

 

Ardından İl Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştiren Mardin Valisi  Akkoyun, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu tarafından karşılandı. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu tarafından karşılanmasının ardından Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan V. Tuncay Akkoyun Karşılama Mangasını selamladı.  

 

Mardin İl Jandarma Komutanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Akkoyun, ziyareti sırasında; vatandaşlarımızın huzur ve asayişinin sağlanıp, birlik ve bütünlüğümüzün korunması adına gerçekleştirdikleri başarılı görevler için İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu’na ve tüm jandarma personeline teşekkür edip, çalışmalarında muvaffakiyetler diledikten sonra ziyaretini sona erdirdi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00