MARDİN VALİLİĞİ MİDYAT İLÇESİNDE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen iftar etkinlikleri kapsamında, Midyat ilçesinde de iftar programı yapıldı

Mardin 23.03.2024 13:40:00 0
MARDİN VALİLİĞİ MİDYAT İLÇESİNDE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen iftar etkinlikleri kapsamında, Midyat ilçesinde de iftar programı yapıldı

 

Midyat'ta düzenlenen iftar programına, Müslümanların yanı sıra Süryani ve Ezdi inançlardan çok sayıda kişi katıldı. İftar öncesinde ilahiler okundu, dua edildi.

Bir düğün salonunda yapılan iftar programında Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Tuncay Akkoyun vatandaşlarla yakından ilgilenerek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.

 

Vatandaşlara hitap eden Vali Akkoyun, ramazan ayının önemine değinerek; Ramazan, küskünlüklerin son bulduğu, bağışlamanın ve bağışlanmanın arttığı, paylaşmanın öneminin anlaşıldığı, iyilik ve güzelliklerin çoğaldığı rahmet ve mağfiret ayı olduğunu söyledi.

 

Vali Akkoyun: "Bizim amacımız siz kıymetli hemşerimizin yaşadığı yerde mutlu olmasıdır. Sizlerin her türlü talebi, isteği bizler için yapacağımız hizmetlere en önemli rehberdir. Vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırmak en önemli önceliğimizdir. Devletimiz vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacında yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Devletimiz milletimizin hizmetindedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkemizin genelinde olduğu gibi Mardin’imizde de güven, huzur ve istikrar hakimdir. Bu huzur iklimi içerisinde vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu iftar program birliğimize, beraberliğimize vesile kılar. Mardin çok şanslı. Abdullah Erin Mardin’de, Veysi Şahin Midyat’ta Veysi Şahin denince yapılan projeler, yollar, alt yapı, üst yapı, spor tesisleri, eğitim, sağlık birçok konuda yapılan tesisler akla geliyor. Büyük projeler hükümet desteği ile olur. Büyük düşünen insanların işidir. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemiz gelişiyor, kalkınıyor, büyüyor. Bu gelişmeler huzur ve barış ortamında gelişiyor. İnşallah Mardin’imizde, Midyat’ımızda bu hur ve kardeşlik ortamında gelişmesini hızlandıracaktır.” şeklinde konuştu.dedi.

 

Mardin Milletvekili Faruk Kılıç ise, “Bu değişikliklerin, bu güzelliklerin devam etmesi için bu istikrarlı süreci devam ettirmemiz lazım. Değişen, dönüşen, gelişen Midyat’ımızın bir mimarı var. Oda aramızda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin’dir. Ben kendisini tebrik ediyorum. Allah'ın izni ile 31 Marttan sonra yola devam edeceğine de inanıyorum. İnşallah, Mardin ve Midyatlılar olarak bizler onları mahcup etmeyiz.” dedi. 

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’de, Hükümet desteği olmayan hiçbir belediyenin projelerinin hayata geçirmeyeceğini kaydetti. Şahin, “Sandık başına giderken kimlik siyasetinden ziyade adayların vizyonuna, projelerine, vaatlerine bakarak oy kullanmanızı istirham ediyorum. Bizler hiçbir zaman kimlik siyaseti yapmadık. Herkese eşit mesafede davrandık. Bundan sonra da inşallah projelerimizi hayata geçireceğiz.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABERE<;SELAHATTİN EROL


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19