Mardin Vali Demirtaş, Başarılı Trafik Personelini Ödüllendirdi

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla özverili çalışma sergileyen trafik personellerini başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Mardin 14.05.2022 12:47:00 0
Mardin Vali Demirtaş, Başarılı Trafik Personelini  Ödüllendirdi

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla özverili çalışma sergileyen trafik personellerini başarı belgesiyle ödüllendirdi.


Valilikte düzenlenen programa, Vali Demirtaş’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut katıldı.


Trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması, karayollarını kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığın ve paydaş kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve koordinasyon içerisinde trafik güvenliğine olan katkılarının artırılması amacıyla 01­-07 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen “Karayolu Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında görevlerinde üstün gayret ile fedakarlık gösteren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görevli 4 trafik personeli, Vali Demirtaş tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi. 


Trafikte yaşanılabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve vatandaşların can ile mal güvenliğinin sağlanmasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak üstün gayret gösteren trafik personellerinin motivasyonun artırılması amacıyla ödüllendirildiğini söyleyen Vali Demirtaş, kente kazasız bir yıl geçirilmesi temennisinde bulunarak görevlerinde başarı gösteren personelleri tebrik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00