Mardin TSO’ya Akreditasyon Sisteminin Geliştirilmesi Eğitimi

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından DİKA Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Dicle Kalkınma Ajansına sundukları “Mardin TSO Akreditasyon Sisteminin Geliştirilmesi” eğitim projesi hayata geçirildi.

Mardin 19.08.2021 12:49:00 0
Mardin TSO’ya Akreditasyon Sisteminin Geliştirilmesi Eğitimi

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından DİKA  Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Dicle Kalkınma  Ajansına sundukları “Mardin TSO Akreditasyon Sisteminin Geliştirilmesi” eğitim projesi hayata geçirildi.

 

DİKA Ajansı  Teknik Destek Programıyla desteklenen Mardin Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Mardin TSO Akreditasyon Sisteminin Geliştirilmesi” projesinin amacı mevcut akreditasyon stratejik planının iyileştirilmesidir. Bu amaçla Mardin Ticaret ve Sanayi Odası çalışanı on beş personele eğitim verildi.

 

Eğitimin konu başlıkları “Akreditasyon Sistemiyle Uyumlu Dokümantasyon” “Bilgi Teknolojileri” “Kurumsal Süreçlerin Tasarımı ve Uygulanması” “Süreçlerin Stratejik Hedeflerinin Belirlenmesi” “Kurumsal Kaynak Yönetimi” “Süreç İzleme, Ölçme ve Değerlendirme” “Süreçlerin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi” olmak üzere eğitim on dört gün sürdü.

 

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ajansımızdan talep edilen üye ve müşteri memnuniyetine yönelik eğitimler hizmet türlerinin genişletilmesi ve Odalar ve Borsalar standartlarına yükseltilmesi için yapılmıştır. Mardin TSO’nun Türkiye ve Avrupa Birliği’ndeki    gelişmelere hazırlıklı olması ve akreditasyon sisteminin üst düzeyde kullanılabilmesi hedeflenmiştir. Dolayısıyla TSO personelinin daha iyi hizmet sunması ve hizmet kalitesinin geliştirilmesi söz konusu eğitimle desteklenmiştir.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) akreditasyon sisteminin devamlılığının sağlanmasıyla Mardin TSO personel ve yöneticilerinin Avrupa standartlarında çalışması diğer kurumlar için örnek olacak ve faaliyetlerinin gelişmesine katkıda bulunacaktır. Ayrıca Ticaret Sanayi Odası’nın eğitim sonunda on altı gün danışmanlık hizmeti almasıyla akreditasyon sürecine daha iyi entegre olması sağlanacaktır. Böylece akreditasyon sisteminde daha iyi bir seviyeye erişmiş olacaktır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29