MARDİN MÜSİAD`TA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

MÜSİAD Mardin Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Mardin`de özel bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mardin 9.01.2015 00:15:04 0
MARDİN MÜSİAD`TA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

MÜSİAD Mardin Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Mardin`de özel bir otelin konferans salonunda  gerçekleştirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi, 5. Olağan Genel Kurulunu Mardin`de bir Otelde gerçekleştirildi.
Kar yağışı ve Hava muhalefeti nedeniyle MÜSİAD Genel Başkan Nail Olpak’ın katılamadığı Genel Kurul Toplantısına Vali Mustafa Taşkesen, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, TBMM. 23. Dönem Mardin Milletvekili M.Halit Demir, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar, MÜSİAD üyeleri ile Ak Parti Mardin İl Başkanı Av.Bahattin Uncu,Ak Parti Artuklu ilçe Başkanı Av.Olcay Sekizkardeş,Yönetim Kurulu üyeleri davetliler katıldı.
MÜSİAD 5.Olağan Genel kurulunda bir konuşma yapan Mardin Valisi Mustaf Taşkesen, Halkın iştirak etmediği hiçbir teşebbüsün başarı sağlayamadığını belirterek, Ülkemizdeki sivil toplum kuruluşu sayısının her geçen gün arttığını ve STK’ların önemli başarılara imza attığını söyledi.
Vali Taşkesen, MÜSİAD’ın da sivil toplum kuruluşları olarak önemli bir boşluğu doldurduğunu ve yeni başkanın teslim aldığı bayrağı çok daha ilerilere taşıyacağına inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından divan heyeti tekliflerinin alındığı genel kurulda yapılan seçim sonucunda Şube Başkanlığına M.Nurettin Kasap seçildi.

Önceki dönem Şube Başkanı M.Ali Dündar, yeni seçilen Şube Başkanı M.Nurettin Kasap’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90