Mardin Müftülüğü manevi danışmanları Deprem Bölgesinde görev başında

Mardin İl Müftülüğü olarak İlimizde ve komşu İlimiz Diyarbakır’a gelen çadırlarda ve KYK yurtlarına yerleştirilen depremzede kardeşlerimiz için manevi danışman hocalar, deprem bölgesinde

Mardin 17.02.2023 18:07:00 0
Mardin Müftülüğü manevi danışmanları Deprem Bölgesinde görev başında

Mardin İl Müftülüğü olarak İlimizde ve komşu İlimiz Diyarbakır’a gelen çadırlarda ve KYK yurtlarına yerleştirilen depremzede kardeşlerimiz için manevi danışman hocalarımız hızlı bir şekilde kardeşlerimizin yarasını sarmak, onlara moral vermek ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere depremzede kardeşlerimizle bir araya geldiler. Kardeşlerimize Kur'an-ı Kerim, seccade, abdest terliği v.b hediyeler takdim edildi.

 

Dini ve manevi değerler eşliğinde kendilerini diri hissetmelerine, zorlukları aşarak hayata yeniden tutunmalarına yardımcı olunması amacıyla Artuklu İlçe Müftümüz Abdullah Işık Başkanlığında Manevi Danışmanlardan oluşan grupla manevi destek hizmeti gerçekleştirildi.

 

Artuklu İlçe Müftümüz Abdullah Işık Diyarbakır İl Müftüsü ile beraber depremde vefat edenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

 

Manevi Danışmanlarımız tarafından Kent Meydanı, Park 75, Nevruz Parkı çadır kentleri ve Halid bin Velid Kredi Yurtlar Kurumu ziyaret edildi.Manevi Danışmanlarımız depremzede kardeşlerimizle gün boyu vakit gecirip kendilerine maddi manevi destek verip birlik ve beraberlik içerisinde bu zor zamanları hep birlikte aşacaklarını ifade ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19