MARDİN MİLLETVEKİLİ FARUK KILIÇ'TAN MARDİN KENT KONSEYİNE ZİYARET

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Mardin Kent Konseyi'ni Ziyaret Etti

Mardin 5.09.2023 09:58:00 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ FARUK KILIÇ

AK Parti Mardin  Milletvekili Faruk Kılıç, Mardin  Kent Konseyi'ni Ziyaret Etti.Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç'ın Mardin Kent  Konseyini ziyareti sırasında Kent Konseyi Genel Sekreteri Hatip Özer ve Semih Hocaoğlu  tarafından karşılandı.

 

 

Mardin  Kent Konseyinin Mardin'in  nabzını iyi tuttuğunu anlatan Faruk Kılıç , Mardin Kent Konseyinin yerel sorunları ulusala taşıma noktasında bir misyonu olduğunu söyledi.

 

Mardin Kent Konseyinin çalışmalarında gönüllü olarak yer alanları takdir ettiğini belirten Faruk Kılıç , bu çabaların yerelde toplumsal bilinç seviyesinin oluşturulmasında büyük katkılar sağladığını dile getirdi.

 

Yerel yönetimler ve kent konseyleri arasındaki bağların güçlü tutulmasının önemine işaret eden Faruk KILIÇ , 'Mardin Kent Konseyinin çalışmalarına baktığımızda kurumsal yapısını tamamlamış güçlü bir oluşum ile karşılaşıyoruz. Daha etkin çalışmaların yapılmasında gerekli desteği sağlayacağız' dedi.

 

Mardin  Kent Konseyi Genel Sekreteri Hatip  Özer ise, milletvekili Faruk Kılıç'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hatip Özer , Mardin  Kent Konseyinin çalışmalarının Mardin'de yaşayan herkese ve her kesime hitap ettiğini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00