MARDİN KARADENİZ DERNEĞİ'NDEN OP.DR HÜSEYİN BAYHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Görev Yapan  Genel Cerh Operatör Doktor Hüseyin BAYHAN'a Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris DEMİR  tarafından teşekkür plaketi verildi.

Mardin 14.11.2022 11:40:00 0
MARDİN KARADENİZ DERNEĞİ

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Görev Yapan  Genel Cerrah Operatör Doktor Hüseyin BAYHAN'a Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris DEMİR  tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Demir ve Yönrtim Kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilen  Genel Cerrah Operatör Doktor Hüseyin BAYHAN'a plaketini Dernek Başkanı İdris Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri verdi.  

 

Dernek Başkanı İdris DEMİR,Genel Cerrah Operatör Doktor Hüseyin BAYHAN''in Mardin'de çok sevilen bir doktor olduğunu bildirdi.

 

Op.Dr.Hüseyin Bayhan'ın 'ın Mardin'de  güzel çalışmalarda bulunduğunu İfade eden  Başkan Demir, 'Hocamız Operatör Doktor,Hüseyin Bayhan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştığı  müddetçe hem sağlık hem de sosyal olarak güzel çalışmalarda bulundu. Mardinli hemşehrilerimiz tarafından çok sevilen ve sayılan Hocamıza minnet ve teşekkür duygularımızı iletmek üzere   böyle bir program düzenledik. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz' dedi.

 

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Görev Yapan  Genel Cerrah Operatör Doktor Hüseyin BAYHAN da ziyaret nedeniyle Dernek Başkanı İdris Demir ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62