MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'İN OKUL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek adına Artuklu İlçe Okullarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Mardin 1.11.2023 11:57:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir, Artuklu ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek adına Artuklu İlçe  Okullarına ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir, Artuklu ilçesindeki okul ziyaretlerine Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü  M.Emin Duyan ile birlikte  Gerçekleştirdi.

 

Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir, Ziyaretlerinde Artuklu Tilkitepe İlkokulu, Güneyli İlkokulu, Mahmut Esat Atay İlkokulu/Ortaokulu ve Esentepe İlkokulunu ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerden okullardaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

Yönetici ve öğretmenlerin  öneri ve taleplerini dinleyen Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir,, emekleri için kendilerine teşekkür etti. Öğretmenlerimize hitaben, "Değerli meslektaşlarım, 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum.' anlayışıyla yoğrulan  bir milletin evlatlarıyız.Çalışkan ve başarılı bireyler olmalarının yanı sıra iyi, ahlâklı, erdemli ve millî değerleri benimsemiş çocuklar yetiştirmek yegâne görevlerimizden biridir. Sizlerin bu hususta elinizden geldiğini yaptığınızdan ve yapacağınızdan zerre şüphe duymuyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19