MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN NUSAYBİN İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nusaybin İlçemizdeki okulları ziyaret etti.

Mardin 11.01.2024 13:19:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Nusaybin İlçemizdeki okulları ziyaret etti. 

 

Ziyaretinde Nisibis İlkokulu, Nusaybin Ortaokulu, Oğuzhan İlkokulu, Gazipaşa İlkokulu, Gazipaşa Ortaokulu, Kaymakam Bülent Pekdemir İlkokulu ve Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesini gezdi.

İl Müdürümüzün okul ziyaretlerinin ilk durağı  doğa ve hayvan dostu olan Nisibis İlkokuluydu. Okulumuzun derslik ve eklentilerinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar dolayısıyla okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür etti. Akabinde Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mardin'de  öğrenim gören 8. ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen deneme sınavları kapsamında sınav yapılan Nusaybin Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

 

Diğer okullar da da sınıfları, okul bina ve bahçelerini gezen İl Müdürü Murat Demir  öğrencilerle sohbet etti. İdareci ve öğretmenlerle de öğretmenler odasında toplantılar gerçekleştiren  Murat Demir, eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerimize hitaben: "Burada göstermiş olduğunuz çabanın ve harcadığınız emeğin farkındayız. Bu konuda sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Bizler İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanınızda olacağız. Bu bağlamda ihtiyaç olması durumunda bizlerle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin." diyerek desteklerini ifade etti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19