MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN KIZILTEPE İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin il Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş ile birlikte ilçe de yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve değerlendirmek üzere bir dizi ziyarette bulundu.

Mardin 13.05.2023 12:13:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin il Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü  Abdulkadir Gümüş ile birlikte ilçe de yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve değerlendirmek üzere bir dizi ziyarette bulundu.

 

Kızıltepe Odalar ve Borsalar Birliği İzzettin Dündar Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Yenikent İlkoklu/Ortaokulu ve İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Mardin il Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,  genç ve minik öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerin  isteklerini, hedef ve hayallerini dinledi.


Öğretmenler odasında öğretmenlerle de toplantılar gerçekleştiren Mardin il Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ; öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinleyerek, eğitim ve öğretim hususunda ihtiyaç duydukları her alanda Mardin ilindeki eğitim seviyesinin mevcut durumundan daha iyi noktaya gelmesi için var gücümüzle çalıştığını bu konuda Milli Eğitim Bakanlığının her zaman ilimizin yanında olduğundan bahseden Demir, bizlerde gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür  ediyorum' 'Dedi.

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19