MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN KIZILTEPE İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kızıltepe ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve değerlendirmek amacıyla bir dizi ziyarette bulundu.

Mardin 4.05.2023 15:08:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, Kızıltepe ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve değerlendirmek amacıyla bir dizi ziyarette bulundu.

 

İlk olarak Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başlayan Abdulkadir Gümüş'ü ziyaret eden İl Müdürümüz, ilçemizin eğitim durumu hakkında ilçe müdürü ile görüşerek kendisine yeni görevinde başarı dileğindebuundu.

 

Ardından Kızıltepe ilçe Milli Eğitim müdürü Abdulkadir Gümüş' ile birlikte İpekyolu Kız Anadolu Lisesi, Kenan Kösen Anadolu Lisesi, Mehmet Emin Değer İlkokulu/Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okullarımızda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul müdürlerimizden bilgi aldı. Ziyareti esnasında sınıfları gezerek öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir , "Sevgili Çocuklar, sizler bu ülkenin yarınlarısınız ve bu bizi umutlandırıyor. Çünkü sizi seviyor ve hepinize güveniyoruz. İnanıyoruz ki gerçekten istemeniz halinde tüm hedeflerinize ve hayallerinize ulaşabilirsiniz. İnanıyoruz ki ülkemizi her sahada en güzel şekilde temsil edecek ve hep daha ileriyi hedefleyerek güzel başarılara imza atacaksınız. Güzel ahlakınız ve bilginizle insanlığa örnek bir duruş sergileyerek bizleri onurlandıracaksınız. Bunun için şu yaşlarınızda yapmanızı istediğimiz derslerinize gereken dikkati vermeniz, bol bol kitap okumanız, spor yapmanız, dünyadaki bilimsel gelişmeleri takip etmeniz ve planlı çalışmanız." ifadelerinde bulundu.

 

Öğretmenler ile  öğretmenler odasında gerçekleştirdiği toplantılarda da  ise "Kıymetli meslektaşlarım, öğrencilerimizin hem akademik hem de ahlaki gelişimleri için verdiğiniz çabanın farkındayız. Tüm emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum. Öğrencilerimiz adına atacağınız her adımda, tüm gücümüzle yanınızda olmaya devam edeceğiz." diyerek öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19