MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN KABALA'DA OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Kabala Mahallesinde okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mardin 4.10.2023 19:39:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, Artuklu İlçe Müdürü  Mehmet Emin Duyan ile birlikte Kabala Mahallesinde okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,Artuklu İlçe Müdürü  Mehmet Emin Duyan ile birlikte okul ziyaretleri kapsamında  Kabala Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Şakir Süreyya Nuhoğlu ÇPLY'yi ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Ziyarette okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü  Murat Demir, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Projeler, bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla öğrencilerin grup halinde veya bireysel olarak yaptıkları çalışmalardır. Ekip çalışması becerilerinin geliştirilmesi açısından projeler çok önemlidir. Bu bağlamda gelecek yüzyılı okuyabilecek öğrenciler yetiştirmeli, hazırlanacak projelerle öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmeliyiz. Öğrencilerimizi yetiştirirken de medeniyetimizin üzerine dijital dünyayı inşa ederek öğrencilerimizi dijital dünyadan faydalandırmalı fakat dijital dünyaya hapsetmemeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

Öğretmenlerin fikir ve görüşlerini dinledi. Özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlere ve idarecilere teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla gelecek hedefleri, beklentileri üzerine sohbet etti. İl Müdürümüz Sayın Murat Demir konuşmasında; "Siz öğrencilerimizin uzun vadeli hedeflerinizin olmasını önemsiyoruz ve gelecek yüzyılı okuyabilecek yeterlikte yetişmenizi istiyoruz" ifadelerini kullandı ve öğrencilerin taleplerini dinledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19