MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN DERİK İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Derik ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve değerlendirmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Mardin 23.02.2024 11:42:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, Derik ilçesinde  eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve değerlendirmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, İlk olarak Derik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa Kahraman'dan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi  aldıktan sonra İlçe Müdürlüğünde görevli personelleri ziyaret ederek yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi aldı ve kolaylıklar diledi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir  ve Derik İlçe Müdürü Mustafa Kahraman Derik Kaymakamı  Evren Çakır'ı makamında ziyaret ederek ilçe de yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, ve Derik Kaymakamı Çakır; ilçede yapılması planlanan 20 derslikli okul binası ,300 kişi kapasiteli pansiyon(150 erkek,150 kız) ve spor salonunun yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,İlçe Müdürü Mustafa Kahraman  ile beraber Şehit Kaymakam Muhammet Safitürk Anadolu Lisesi, Derik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Mahmut Eşit Anadolu İmam Hatip Lisesi ve  Ballı İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir, okullarımızda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul yöneticilerimizden bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle toplantılar gerçekleştiren İl Müdürümüz; öğretmenlerimizin öneri ve taleplerini dinleyerek eğitim öğretim hususunda ihtiyaç duydukları her alanda öğretmenlerimizin yanında olacağını belirterek kendilerine çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

 

Sınıfları gezerek öğrencilerile  de sohbet eden İl Müdürü Demir , öğrencilerin hayallerini ve hedeflerini dinledi. Planlı ders çalışma, kitap okuma alışkanlığı, düzenli spor yapma, tarihimizdeki önemli şahısları araştırarak daha yakından tanıma gibi konularda öğrencilerimize önerilerde bulunan İl Müdürümüz; öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundu.

 

Derik ilçesinde son olarak yapımı tamamlanan Anaokulu binasında incelemelerde bulunan  Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir  Okulun çok kısa bir süre içinde eğitim öğretime açılacağını açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19