MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN DERİK İLÇESİN DE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Derik İlçesin deki eğitim öğretim faaliyetlerini gözlemlemek amacıyla Derik İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ile birlikte Derik ilçesinde okul ziyaretleri gerçekleştirdi

Mardin 23.11.2023 11:16:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin   İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Derik İlçesin deki eğitim öğretim faaliyetlerini gözlemlemek amacıyla Derik İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ile birlikte Derik ilçesinde  okul ziyaretleri gerçekleştirdi

 

 Okul ziyaretleri  esnasında öğretmenler odasında toplantı gerçekleştiren Mardin  İl  Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yönetici ve öğretmenlerin  istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek bu konularda gerekli adımların atılacağını belirtti.

 

        Ziyaret gerçekleştirdiği   Derik Pirinçli İlkokulu/Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu, Pirinçli Anadolu Lisesi ve Bozbayır Şehit Uzman Çavuş Serdar Temelli Ortaokulu  hakkında okul müdürleri ve öğretmenlere eğitim-öğretim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunup beklentilerini ifade etti.

 

       Mardin   İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir  Öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmalarında : ''Toplumun düşmanı bilgisizlik, bilgisizliğin düşmanı da öğretmenlerdir. Sizler burada var gücünüzle yarınlarımızı inşa etmektesiniz. Bizlerde size bu konuda destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda sizlere destek olabilmek adına sürekli okullarımızı gezip idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin talep ve isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. '' dedi.

 

      Mardin   İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir öğretmenlere eğitim-öğretim esnasında millî değerlerimizin de öğrencilere benimsetilmesi gerektiğini ifade ederek, çabalarından dolayı yönetici ve öğretmenlere şükranlarını iletti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19