MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN ARTUKLU İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan; Artuklu ilçesinde okul ziyaretleri geçekleştirdi.

16.02.2024 12:50:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan; Artuklu ilçesinde okul ziyaretleri geçekleştirdi.

 

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir  ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan; Mevlana Anadolu Lisesi, Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

 Ziyaret ettiği okullarda ilk olarak okul idarecilerinden okulların eğitim-öğretim ve fiziki durumu ile ilgili bilgiler alan İMardin İl Millî Eğitim Müdürü    Murat Demir daha sonra derslikleri ziyaret etti.

 

  Öğretmenler odasında gerçekleştirdiği toplantılarda öğretmenlerimizin soru, görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek "Geleceğin mimarı olan değerli meslektaşlarım, öğrencilerimizin güzel ahlaklı ve donanımlı fertler olarak yetişmesi için gösterdiğiniz çabaların ve fedakârlıkların farkındayız. Her birinize görevinizi hakkıyla ve layıkıyla yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. İlimizin Eğitim öğretimi adına atacağınız her adımda yanınızda olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

  Sınıfları gezerek öğrencilerimizle sohbet eden Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir , öğrencilerimizin hayallerini ve hedeflerini dinledi. Planlı ders çalışma, kitap okuma alışkanlığı, spor yapma ve sanatla ilgilenmenin önemine değinerek öğrencilerimize kendi ilgi ve yeteneklerini gözetmeleri, sabırla ve istikrarla çalışmaları halinde hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19