MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN ARTUKLU İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile Artuklu ilçesinde de bulunan bazı okulları ziyaret etti.

Mardin 7.12.2023 18:58:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile Artuklu ilçesinde de bulunan bazı okulları ziyaret etti.

 

Artuklu Cemil Tutaşı Rehberlik Araştırma Merkezi ziyareti esnasında yönetici ve öğretmenlerimizin birim odalarını gezen İl Müdürümüz; çalışmaları yakından inceledi ve çalışmaları hakkında öğretmenlerimizle sohbet edip bilgi aldı. Öğretmenlerimize "Buradaki çalışmalarınızla yavrularımızın geleceğine yön verdiğimizin bilincinde olalım, bu konudaki hassasiyetiniz için hepinize çok teşekkür ederim." diyerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyarette ayrıca, görme engelli personelimiz Riyad Tercan, yazmış olduğu biyografi kitabını İl Müdürümüz Murat Demir'e takdim etti.

 

          Rehberlik Araştırma Merkezi ziyaretinin ardından Artuklu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden İl Müdürümüz, yapılan çalışmaları inceledi ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz M. Emin Duyan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı, İlçe Müdürlüğümüz çalışanlarını da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

      Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, daha sonra Artuklu Mehmet Akif Nuhoğlu Anadolu Lisesindeydi. Burada da okulu ve sınıfları gezen İl Müdürümüz Sayın Murat Demir; yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti. Ziyaretlerinin son durağı olarak Artuklu Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden İl Müdürümüz Sayın Murat Demir, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Koordinesinde, Gazze'deki çocuklar için elbise dikimi yapılan atölyeyi gezdi. Burada çalışmalara katılıp destek olan usta öğretici ve kursiyerlerimize şükranlarını sundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19