MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla Kutlama Mesajı yayınladı.

Mardin 23.04.2024 12:12:00 0
MARDİN  İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla Kutlama Mesajı yayınladı.Murat Demir mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

‘’Kahramanlıklarıyla mümtaz ecdadımızın millî iradesinin tecelligâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104'üncü kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı övünç ve sevinç duygularımla kutluyorum.

23 Nisan gününü geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza hediye ederek onlara verdiği önemi gösteren Cumhuriyetimizin kurucusu ve millî mücadelenin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Barındırdığı anlamlar bakımından örneği olmayan bugünün; çocuklarımız, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

23 Nisan 1920 tarihinde vatanımızın dört bir yandan kuşatılarak işgal edilmek istendiği bir dönemde kendisine pranga vurulmak istenen cesaret timsali milletimiz kalbindeki iman ve mevcut imkân ile tarih yazmıştır. Geçmişimizden aldığımız ilhamla son örneğini 15 Temmuz günü gösterdiğimiz milletin iradesinden üstün hiçbir şey olmadığının bilinciyle millî iradeye halel getirmemenin, ülkemizin aydınlık yarınları olan evlatlarımızın müreffeh, huzurlu ve güvenli bir hayata sahip olmalarının gayretindeyiz.

Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunacak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak, millî ve manevi ilkelerle donanmış, adalet ve merhamet timsali çocuklar yetiştirmek üzere yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başta ülkemizin geleceği olan çocuklarımız ile tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.' 'Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00