MARDİN İL MEM MURAT DEMİR PROF. DR. AZİZ SANCAR BİLİM VE SANAT MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Mardin 28.01.2023 13:46:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR  PROF. DR. AZİZ SANCAR BİLİM VE SANAT MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

 

Öğrencilerimizin çalışmalarını izleyerek onlarla sohbet eden Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Demir , "Sevgili çocuklar, yarıyıl tatilinde devam eden kurslarda hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçirdiğinizi görüyorum ve bu beni çok mutlu etti. Bütün bu güzel imkân ve ortamlar sizler için özenle hazırlandı, sizleri bu atölyelerde birbirinden farklı etkinliklerle ilgilenirken görmek ne güzel. Umarım tatil dönemi boyunca burada verimli ve keyifli vakit geçirmeye devam edersiniz." şeklinde hitap etti.

 

Bilim ve Sanat Merkezlerinin öneminin farkındayız. Bu merkezlerimizdeki imkânlar sayesinde özel yetenekli çocuklarımız, bir yandan yeteneklerini pekiştirip geliştirirken bir yandan da güzel değerler ediniyorlar. Çocuklarımız, bizim yarınlarımız. Yarınlarımız; onlar iyi olduğu ölçüde iyi olacak. Bu farkındalıkla onların en iyi şekilde yetişmelerini önemsiyoruz. Merkezimiz yönetim ve öğretmenlerinin bu hususa hassasiyetle yaklaşıp öğrencilerimiz için özverili çalıştıklarının bilincindeyiz. Hem eğitim öğretim döneminde hem de yarıyıl tatilinde öğrencilerimizle birlikte olup emek verdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 'Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19