MARDİN İL MEM MURAT DEMİR PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kızıltepe Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi pansiyonunda öğrenciler ile iftar sofrasında buluştu.

Mardin 30.03.2024 13:27:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR  PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kızıltepe Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi pansiyonunda öğrenciler ile iftar sofrasında buluştu.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş, Kızıltepe ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve okul idarecileriyle birlikte Kızıltepe Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler ve nöbetçi öğretmenlerle bu mübarek iftar zamanında bir araya geldiler.

 

Pansiyon yemekhanesinde incelemeler yapan ve öğrencilere bizzat yemek servisi yaparak onların arasına katılanMardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bu özel ayın birlikteliğini ve kardeşliğini pekiştirdi.

İftarın bereketli sonrasında, öğrencilerle çay eşliğinde sohbet edenMardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Ramazan iç disiplin ve manevi zenginlik ayıdır. Sevgili gençler, bu ayda oruçla sabrınızı geliştirirken, okulunuzda dürüstlük ve kardeşlikle topluma örnek olun. Paylaşmanın mutluluğunu keşfedin ve çalışmalarınızla hayallerinize adım adım yaklaşın. Bu değerler, sizleri sadece bugün için değil, yarınlar için de güçlü kılar. Her biriniz, toplumumuzun aydınlık yüzüsünüz. Unutmayın, sizlerin elindeki umut, geleceğimizin en parlak ışığıdır." ifadelerini kullandı.

 

Eğitim ve öğretimin yanı sıra, öğrencilerin kişisel gelişimine de büyük önem veren İl Müdürümüz, pansiyonlarda kalan öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda Ramazan'ı idrak etmeleri için yapılan düzenlemelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki başarılarının yanı sıra, sosyal ve manevi gelişimlerine de katkı sunan tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerine ve pansiyon personellerine teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00