MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ÖMERLİ İLÇESİNDE OKULLARI ZİYARET ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ömerli ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla   bir dizi ziyarette bulun

Mardin 9.10.2022 12:54:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ÖMERLİ İLÇESİNDE OKULLARI ZİYARET ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, Ömerli ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla Ömerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adnan Çiftçi ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ilçe de bulunan İkipınar İlkokulu, Kaynakkaya İlkokulu, Fıstıklı İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Ömerli Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu, Mehmet Kavak Anadolu Lisesi, Ömerli Anadolu Lisesi ve Ömerli Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı.

 

Ziyareti esnasında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Demir , "Sevgili çocuklar, sizler bizim aydınlık geleceğimizsiniz. Bizim asıl amacımız ve tüm çabamız sizin en iyi şekilde eğitim almanızı sağlamak. İstiyoruz ki araştıran, sorgulayan, doğruyu bulmak ve savunmak için çalışan, erdemli fertler olarak ülkemize ve dünyamıza yepyeni güzellikler katın. İyi niyetlerinizi ve değerli hayallerinizi çalışma ve sabırla birleştirince çok büyük, önemli ve güzel işler yapabileceğinizi biliyor; size inanıyoruz. Lütfen siz de kendinize ve öğretmenlerinize güvenerek gayret etmeye devam edin." ifadelerinde bulundu.

 

Öğretmenler ile öğretmenler odasında gerçekleştirdiği toplantılarda ise "Değerli meslektaşlarım, öğrencilerimizin hem akademik hem de ahlaki gelişimleri için göstermiş olduğunuz kıymetli çabanın farkındayız. Emek ve fedakârlıklarınızın paha biçilemez olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimiz adına atacağınız her adımda, tüm gücümüzle yanınızda olacağız." diyerek öğretmenlerimize teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00