MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ,MAZIDAĞI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; Mazıdağı ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla Mazıdağı ilçesini ziyaret etti.

3.03.2023 08:43:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ,MAZIDAĞI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; Mazıdağı ilçesindeki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek amacıyla Mazıdağı ilçesini ziyaret etti.

 

Mazıdağı ilçesi ziyaretinde Mazıdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şah Aydıner ile birlikte bir dizi ziyarette bulunan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; bazı okulları ziyaret edere,Öğrenci ve Öğretmenler ile görüştü.

 

Mazıdağı ilçesi Mimar Sinan İlkokulu ile Mazıdağı AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda öğrenci ve öğretmenler ile  bir araya gelen Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Demir  okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı. Öğretmenler odasında gerçekleştirdiği toplantılarda öğretmenlerin soru, görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir "Geleceğin mimarı olan değerli meslektaşlarım, öğrencilerimizin güzel ahlaklı ve donanımlı fertler olarak yetişmesi için gösterdiğiniz çabaların ve fedakârlıkların farkındayız. Her birinize görevinizi hakkıyla ve layıkıyla yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim adına atacağınız her adımda yanınızda olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir , öğrencilerin  hayallerini ve hedeflerini dinledi. Planlı ders çalışma, kitap okuma alışkanlığı, spor yapma ve sanatla ilgilenmenin önemine değinerek öğrencilerimize kendi ilgi ve yeteneklerini gözetmeleri, sabırla ve istikrarla çalışmaları halinde hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ayrıca taşımalı eğitim kapsamında yemek hizmeti sunan Mazıdağı Öğretmenevi ve ASO yemekhanesini ziyaret ederek denetledi ve öğretmenevi yöneticilerimizden bilgi alarak özverileri için kendilerine teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MAZIDAĞI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19