MARDİN İL MEM MURAT DEMİR ABDULKADİR TUTAŞI İLKOKULU VE KASIMİYE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, okul ziyaretleri kapsamında Artuklu ilçesindeki Abdulkadir Tutaşı İlkokulu ve Kasımiye Ortaokulunu ziyaret etti.

Mardin 16.02.2022 11:55:00 0
MARDİN İL MEM  MURAT DEMİR ABDULKADİR TUTAŞI İLKOKULU VE KASIMİYE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, okul ziyaretleri kapsamında Artuklu ilçesindeki Abdulkadir Tutaşı İlkokulu ve Kasımiye Ortaokulunu ziyaret etti.

 

Okul müdürleri ve öğretmenlerle öğretmenler odasında gerçekleştirdiği toplantılarda, okullarda devam eden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında görüşen Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Demir; öğrenciler  adına yaptıkları çalışmalar için öğretmenlere teşekkür ederek her adımda meslektaşlarının yanında olunacağını ifade etti.

 

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Murat Demir, öğrencilerle sohbetlerinde onlara gelecekle ilgili hayallerini sordu. Hayallerine ulaşabilmeleri için planlı ders çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını, ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmek için tüm imkanları kullanmalarını, ihtiyaç duydukları her alanda öğretmenlerine danışarak onların rehberliğinden yararlanmalarını, sanatsal ve sportif faaliyetlerden uzak kalmamalarını, ürettikleri projeleri arkadaş ve öğretmenleriyle paylaşıp değerlendirmelerini ayrıca yerel, ulusal ve uluslar arası yarışmalara katılmak konusunda kendilerine güvenmelerini söyleyerek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00