MARDİN GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin 21.07.2023 14:43:00 0
MARDİN GENELİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, hava şartlarının yol çalışmalarına elverişli olmasıyla birlikte başlatmış olduğu sıcak asfalt, yol genişletme, onarım, bakım, stabilize ve sathi kaplama çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Kent genelinde 156 kilometre birinci ve ikinci kat sathi kaplama ve 27 kilometre sıcak asfalt serimi yapıldı. 

Bu kapsamda, birinci ve ikinci kat sathi kaplama çalışması şu şekilde: Yeşilli ilçesi; Koyunlu-Yapraklı Mahalleleri Grup Yolu, Zeytinli Mahallesi, Artuklu ilçesi; Ortaköy-Çatak-Çalışlı Mahalleleri Grup Yolu, Eryeri ve Kabala Mahalleleri, Kızıltepe ilçesi; Sancarlı-Uluköy Mahalleleri Grup Yolu, Eskin-Gökçe Mahalleleri Grup Yolu, Etkinlik-Elbeyli Mahalleleri Grup Yolu, Ömerli ilçesi; Kocasırt-Mezrıka Mezrası Grup Yolu, Tavuklu Mahallesi Savur ilçesi; Tokluca-Başağaç, Gölbaşı-İçören, İçören-Bengisu Mahalleleri Grup Yolları.

Midyat ilçesi; Çavuşlu-Erişti, Acırlı-Midyat TOKİ Mahalleleri Grup Yolları, Mazıdağı ilçesi; Kelek-Karadal-Belek-Ürünlü Mahalleleri Grup Yolu, Alankuş ve Por Mahalleleri, Derik İlçesi; Yukarımezra Mahallesi, Şerefli-Çukur-Tahtederik-Tutuklu Mahalleleri Grup Yolları, Ilıca-Değirmen Mahalleleri Grup Yolu, Şerefli-Direkli-Diyarbakıryolu Grup Yolu, Kuşçu Mahallesi ve İncesu Mahallesi olmak üzere toplam 156 kilometre birinci ve ikinci kat sathi kaplama yol çalışması bitti. 

BSK yol çalışması ise şu şekilde:

Yeşilli ilçesi; Şirinevler, Midyat ilçesi; 12. Cadde, Çevre yolu ve TOKİ yolu, Merkez Kademe Yolu, Artuklu ilçesi: Ortaköy, Kumlu, Çalışlı, Eskikale, Kasımiye Yolu, Gökçe, Kızıltepe ilçesi; Devlet Hastanesi Arkası-TOKİ, Devlet Hastanesi Karşısı ve Yoldere yollarında toplam 27 kilometre sıcak asfalt çalışması tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. 

Kentin daha modern ve konforlu yollara kavuşması için çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19