MARDİN DİLLER VE DİNLER KOROSUNDAN MUHTEŞEM HALK KONSERİ

Yüzyıllardır farklı dil ve dinleri bir arada yaşatan Mardin`in bu ruhunu yansıtmak amacıyla kurulan ve kısa sürede büyük başarılar yakalayan ``Mardin Diller ve Dinler Korosu`` Dün akşam Muhteşem bir Halk Konseri verdi.

Mardin 16.01.2015 23:06:35 0
MARDİN DİLLER VE DİNLER KOROSUNDAN MUHTEŞEM HALK KONSERİ

Yüzyıllardır farklı dil ve dinleri bir arada yaşatan Mardin`in bu ruhunu yansıtmak amacıyla kurulan ve kısa sürede büyük başarılar yakalayan ``Mardin Diller ve Dinler Korosu`` Dün akşam Muhteşem bir Halk Konseri verdi.Aslan Paşaoğlu tarafından tasarlanan Koro Kıyafetleri izleyicilerden büyük beğeni gördü.


Koro Şefi ve Koordinatörü Seçkin Mataracı önderliğinde kısa sürede yakaladığı uyum ve Başarı ile adından yurt çapında söz ettiren ve 24 Kasım 2014 Tarihinde Ak Saray`a davet edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan ve 81 İl`den Gelen Başarılı Öğretmenlerin huzurunda Konser verme şerefine nail olan Koro Dün Gece saat 19.30`da Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Muhteşem bir konser daha verdi.
Şef Seçkin Mataracı yönetiminde sahne alan Koro ,Aralarında Mardin Valisi Mustafa Taşkesen,Mardin BB Eş Başkanı Ahmet Türk,Artuklu Üniversitesi Rektörü,Prf.Dr.Ahmet Ağırakçe ve Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör ve Martod Üyeleri, İl Bürokratları ile Mardinli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser izleyenler tarafından hayranlıkla izlendi.


 5 Dilde şarkı ve ilahilerin seslendirildiği başarılı Konserden sonra Koro Şefi Seçkin Mataracıya Vali Mustafa Taşkesen ve Mardin BB Eş başkanı Ahmet Türk tarafından bir demet çiçek verilerek,verdikleri Muhteşem konser nedeniyle Tebrik etti.

Vatandaşların Davetiyesiz ve ücretsiz olarak izleyebildiği Mardin Diller ve Dinler Korosu Konserine ilgi yoğun oldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04