Mardin Derbisinin Kazananı Mardinspor!

B.A.L.` da mücadele eden iki Mardin takımı Nusaybinde karşı karşıya geldi. Mardinspor`un üstünlük sağladığı maçta Mardinspor maçı 4-0 farklı bir sonuçla kazandı.

Spor 19.01.2014 08:36:52 0
Mardin Derbisinin Kazananı Mardinspor!

B.A.L.` da mücadele eden iki Mardin takımı Nusaybinde karşı karşıya geldi. Mardinspor`un üstünlük sağladığı maçta Mardinspor maçı 4-0 farklı bir sonuçla kazandı.Yeni trafsfer edilen futbolcuların göz doldurduğu maçta Mardinspor Taraftarları da yoğun ilgi gösterdi.

Nusaybin`de oynanan Girmeli Belediye Spor - Mardinspor mücadelesinde henüz maç başlamamışken nadir görülen bir olay yaşandı. Tribün dışından Mardinsporlu taraftarların olduğu bölüme doğru atılan yanıcı madde demirden sekerek Girmeli taraftarlarının olduğu bölüme doğru gitti. Yaşanan olay sonucu bir çocuk hafif yaralandı. Etrafa yayılan yanıcı maddeyi TOMA söndürdü.

 Maçın ilk yarısı kıran kırana devam ederken gerilime hiç ara verilmedi. Girmeli taraftarların her fırsatta Mardinsporlu futbolculara yabancı madde atmaları ve hakemlerin bu olayı her seferinde görmezden gelmeleri Mardinsporlu bölümü de kızdırdı. Gerilim iyice artmışken hakemin ilk yarının son düdüğünü çalmasıyla bir nebze olsun gerilim azaldı.

 Maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlanırken ikinci yarıda Mardinsporlu tarafın atakları hızlandı. Neredeyse her ataktan sonuç getiren Mardinspor maçı deplasmandan 4-0`lık farklı üstünlükle evine döndü.

Mardinspor`un yeni teknik direktörü Seyithan Özdaş Mardinspor`la birlikte ilk resmi maçında galbiyeti buldu. Bunun yanında Mardinspor`la ilk resmi maçına çıkan futbolcular taraftardan büyük ilgi aldı. İlk resmi çıkan Fatih Baycanlar Mardinspor formasıyla ilk golünü attı.

 

Goller:

Dk. 50 - Hasan Arda Sincar

Dk. 56 - Emrah Tankişi

Dk. 65 - Emrah Tankişi

Dk. 86 - Fatih Baycanlar

 

 

Artuklu Haber Ajansı / MARDİN

Mehmet Suphi ÖZSÜER


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00