MARDİN BÜYÜKŞEHİR'DEN HASTA VE HASTA YAKINLARINA 'SICAK ÇORBA'

Mardin Büyükşehir Belediyesi ,Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Hasta ve Hasta yakınlarına ücretsiz sıcak çorba uygulamasına devam ediyor.

Mardin 2.02.2022 12:33:00 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR

Mardin Büyükşehir Belediyesi ,Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Hasta ve Hasta yakınlarına ücretsiz sıcak çorba uygulamasına devam ediyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesinin  Mardin  Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin   girişlerinde dağıtılan ücretsiz sıcak çorba hizmetinden sağlık çalışanları başta olmak üzere hasta ve hasta yakınları ile çevre esnafı da yararlanıyor.Son günlerde Kar yağışının ardından havanın iyice soğuması nedeniyle Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ücretsiz olarak dağıtılan sıcak çorbadan Hasta  ve hasta yakınlarının yanı sıra sağlık çalışanları ile çevre esnaf ve vatandaşlar da yararlanıyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi  sosyal hizmetler birimince yemekhane de hijyenik bir ortamda sabahın erken saatlerinde çorbalar  hazırlanarak,  sıcak çorbalar  vatandaşla buluştuuluyor. Özellikle Mardin  Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde   erken saatlerde gelen hasta ve hasta yakınları ve sağlık çalışanları ile isteyen vatandaşlara ikram ediliyor.


Çorba ikramından yararlanan vatandaşlar ise Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'a ve belediye personellerine teşekkür ederek, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19