MARDİN BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE ÖFKE KONTROLÜ VE STRES YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi, personelin gelişimi ve daha iyi hizmet verebilmesi için, hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veriyor.

Mardin 18.11.2022 10:29:00 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE ÖFKE KONTROLÜ VE STRES YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ

Mardin Büyükşehir  Belediyesi, personelin gelişimi ve daha iyi hizmet verebilmesi için, hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veriyor.

 

Mardin Büyükşehir  Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğünce belediye personellerne yönelik Psikolog Şebnem Karacaer tarafından “Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi Eğitimi” verildi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi  Sanat Akademisinde verilen  ve Psikolog Şebnem Karacaer tarafından gerçekleştirilen "Stres ve Öfke Kontrolü" konulu eğitim seminerinde Psikolog Şebnem Karacaer vatandaşlarla doğrudan temas kuran personele öfke ve stresle baş etmenin yollarını ve doğru iletişim metotlarını anlattı. Personele iş kaynaklı stresi kontrol edebilme ve iletişim becerilerini geliştirme konuları üzerinden de örnekler veren  Psikolog Şebnem Karacaer, stres ve öfke oluşumunun sebeplerinin neler olduğunu anlattı. Stresin sonunda ortaya çıkan sonucun olumsuz yönlerini de personelle paylaşan Karacaer, vatandaşlarla doğru iletişim kurmanın yollarını da anlattığı seminerde öfke ve stresin hayatın bir parçası olduğunu, ancak bununla baş etmenin mutlaka öğrenilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19