MARDİN BB'Sİ EŞ BAŞKANLARI DİYARBAKIR TARIM FUARINA KATILDI

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, Diyarbakır'da düzenlenen Mezopotamya Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katıldı.

Mardin 2.05.2024 11:39:00 0
MARDİN BB

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, Diyarbakır'da düzenlenen Mezopotamya Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katıldı.

 

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Mezopotamya Fuarcılık organizasyonuyla 30 Nisan - 4 Mayıs tarihlerinde Mezopotamya Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı başladı. Diyarbakır'da bu yıl 15’inci Mezopotamya Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Bu yıl fuara 322 Marka 120 firma ve firma temsilcisi katılıyor.

 

Fuara Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Raci Bilici, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Abdullah Zeydan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Doğan Hatun, Diyarbakır Milletvekilleri Adalet Kaya ve Sevilay Çelenk Özen ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Erbil Valisi Omed Xoshnaw, Erbil Ticaret Odası Başkanı Gaylan Said Aziz ile Diyarbakır Sivil Toplum Örgütü Başkanları katıldı. 

 

Açılış konuşmalarının ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı standart geçen eş başkanlar, Erbil Valisi Omed Xoshnaw, Diyarbakır ve Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları ile Diyarbakır miletvekillerini misafir etti. 
Eş Başkanlar, daha sonra sırasıyla Diyarbakır ve Van Büyükşehir belediyeleri ile fuarda açılan standları ziyaret etti.

 


Mezopotamya Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı 4 Mayıs tarihine kadar konuklara açık olacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-DİYARBAKIR


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90