MARDİN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ`NDEN VELİ TOPLANTISI

Mardin`in başarılı Özel okullarından Mardin Bahçeşehir Koleji,TEOG Sınavı öncesinde Veliler Toplantısı Düzenledi.

Mardin 25.10.2014 15:05:41 0
MARDİN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ`NDEN VELİ TOPLANTISI

Mardin`in başarılı Özel okullarından Mardin Bahçeşehir Koleji,TEOG Sınavı öncesinde Veliler Toplantısı Düzenledi.Okul konferans salonunda düzenlenen Veliler toplantısına katılım yoğun oldu.Veliler toplantısnda ana konu TEOG sınavı oldu.

TEOG sınavına sayılı günler kala  veliler ile sınav sistemi ve yapılan çalışmalar hakkında görüşmek amacı ile bir araya gelen okul yöneticileri ve koordinatör öğretmenler teog sınavını konuştu... İki oturumdan oluşan toplantının ilk bölümünde Okul Müdürü Abdulhamit AKİKOL genel bilgilendirme yaparak toplantıyı başlattı. Ardından TEOG ve Mentor öğretmen sistemi  ile ilgili sunumu Rehber Öğretmen Verda Özlem ERKAN yaptı. Teog Koordinatörlerimiz Serdal ALTINOK VE Sevim ÖZMEN sınav sistemlerimiz,teog hazırlık programımız ve etütler hakkında bilgi verdi. Son olarak İngilizce destek programı hakkında İngilizce Bölüm Başkanımız Samet Serhan GÖKPINAR bilgi verdi. Toplantının ardından veller ile tüm branşlarla bireysel görüşmeler yapıldı.

Bahçeşehir Koleji Anasınıfı öğrencilerinin gelişim süreçlerini paylaşabilmek ve daha fazlasını yapabilmek amacıyla veliler ile randevulu bireysel veli görüşme günündebuluşuldu. Görüşmeye gelen veliler  sınıf öğretmeni,İngilizce,müzik,okuma-yazma,spor,yüzme ve rehberlik öğretmenleri ile birebir görüşerek öğrencilerin gelişimlerini paylaştılar.  

Okul  Öğrencilerni i bekleyen sınav maratonunda okul,aile ve öğrenci iş birliği ile başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor.


ARTUKLUN HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04