MARDİN AÜ. SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ GAZETESİ KURULDU

Mardin Artuklu Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından Rektörlük oluru ile SBF Öğrenci Gazetesi kuruldu.

Mardin 11.06.2021 15:09:00 0
MARDİN AÜ. SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ GAZETESİ KURULDU

Mardin Artuklu Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından  Rektörlük oluru ile SBF Öğrenci Gazetesi kuruldu.

 

Mardin Artuklu ÜniversiteSİ  Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde, öğrencilerin sağlık bilimlerinin yanında özellikle edebi yönünü ortaya çıkarma, tarih, turizm, karikatür ve şiir gibi farklı becerilerini sergileyebilecekleri bir alan oluşturma, duygu,düşünce ve anılarını anlatabilmeleri amacıyla 16.04.2021 tarihinde Rektörlük oluru ile SBF Öğrenci Gazetesi kuruldu.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı  Prof.Dr. Serhat HARMAN konu ile ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu öğrenci gazetesi ile amacımız öğrencilerimizin sağlık bilimlerinin yanında özellikle edebiyat, tarih, turizm, fotoğrafçılık gibi alanlarda potansiyellerini sergileyebilecekleri bir platform oluşturmaktır. Öğrencilerimiz için çok faydalı bir gazete olacağına inanıyorum. SBF Öğrenci Gazetesi, öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerine katkı sunacak bir çalışma olacaktır”.dedi.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesinin ana sayfasında yayımlanacak olan öğrenci gazetesi 2 aylık periyotlarla yayımlanacak ve Hem öğretim üyelerinden hem de öğrencilerden oluşan bir editör kurulu marifetiyle gazeteye gönderilen içerikler değerlendirilecek ve uygun içerikler gazetede yayımlanacak.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesinde okuyan bütün öğrenciler göndermek istedikleri içerikleri sbfogrencigazetesi@artuklu.edu.tr email adresine gönderebilecekler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22