MARDİN ARTUKLU ÜNİVESİTESİNİN GENÇ ŞEFLERİ ADANA FESTİVALİ'NDE ŞAMPİYON OLDU

Mardin Artuklu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğrenim gören 11 kişilik takımı Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversiteler arası Genç Şefler Ekip yarışmasında birinci oldu.

Mardin 13.10.2022 09:37:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVESİTESİNİN GENÇ ŞEFLERİ ADANA FESTİVALİ

Mardin Artuklu Üniversitesi  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğrenim gören 11 kişilik takımı Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversiteler arası Genç Şefler Ekip yarışmasında birinci oldu.

 

Kent mutfağı ile sokak lezzetlerinin dünyaya tanıtılmasının amaçlandığı Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversiteler arası Genç Şefler Ekip yarışması düzenlendi.Yarışmaya Mardin Artuklu Üniversitesi  de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğrenim gören 11 kişilik takımıyla katıldı.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Adana Lezzet Festivalinden 11 Altın Madalya İle Döndü 

 

Hazırladıkları yemekler ve performanslarıyla bütün üniversite kiplerini geride bırakan Mardin Artuklu Üniversitesi  takımı yarışmanın şampiyonu oldu.

 

Yarışmanın sonunda düzenlenen törenle Mardin Artuklu Üniversitesini  temsil eden 11 kişilik takımda yer alan Mardin Artuklu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine altın madalyaları ve ödülleri verildi.

 

Adana’dan Şampiyon olarak dönen öğrencileri tebrik eden Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, şehrimize ve üniversitemize bu başarıyı kazandıran Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimi ve öğrencileri yetiştiren hocalarımı gönülden kutluyorum diyerek başarılarından dolayı şampiyon öğrencilere   teşekkür etti. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19