MARDİN ARTUKLU ÜNİVESİTESİNDE 2 GÜN SÜRECEK 'KARİYER GÜNLERİ' BAŞLADI

Mardin Artuklu Üniversitesinin Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecek ‘Kariyer Günleri’ Programı Üniversite Kampüsünde Başladı

Mardin 4.10.2022 10:38:00 0
MARDİN ARTUKLU  ÜNİVESİTESİNDE 2 GÜN SÜRECEK

Mardin Artuklu Üniversitesinin  Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecek ‘Kariyer Günleri’ Programı Üniversite  Kampüsünde  Başladı.

 

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen, sözleşme makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı olan, Dicle Kalkınma Ajansı tarafından üniversitemizin ev sahipliğinde yürütülen TRC3 Bölgesi'nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek Projesi kapsamında Mardin Artuklu üniversitesinde 2 günlük (3-4 Ekim 2022) "Kariyer Günleri" düzenleniyor.

Üniversite Kampüsünde Dicle kalkınma Ajansı ve Üniversite işbirliğinde düzenlen Kariyer Günleri düzenlenen açılış programıyla başladı.

 

Açılış programına Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,Üniversite  Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Avrupa Birliği Proje Koordinasyon Ekibi, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, İl Kurum Yöneticileri, üniversite hocaları  ve öğrenciler  katıldı.

 

Açılış programı projenin tanıtımını yapmak üzere hazırlanmış olan kısa filmin gösteriminin yapılmasıyla başladı.

 

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ve Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı tarafında gerçekleştirilen açılış konuşmalarının ardından Kariyer Günleri açılış kurdelesi kesildi. 

 

Mardin Valisi  Mahmut Demirtaş, Rektör  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı ve misafirler Kariyer Günleri kapsamında açılan bütün firma stantlarını ziyaret ederek bilgi aldılar.

 

Rektör Özcoşar: “Kariyer Günleri Programı, Öğrencilerin Kariyer Gelişimleri ve Mesleki Yaşantıları Açısından Son Derece Önemli”

 

Yetmişi aşkın firmanın öğrencilerimizle görüşmek, firmalarının tanıtım yapmak, insan kaynakları ve işe alım süreçlerini anlatmak, kariyer gelişimiyle ilgili sorulara cevap vermek amacıyla stantlar açtığını belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Kariyer Günleri programının Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencileri için kariyer gelişimi konusundaki sorularına cevap bulacakları ve ek destek alacakları bir platform işlevi göreceğini de ifade etti.

 

Kariyer Günleri programı boyunca firma temsilcilerinin katılımlarıyla "Mini Paneller" düzenleneceğini de sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar,  düzenlenecek olan Kariyer Günleri'ne üniversitemizde öğrenim görmekte olan öğrencilerin katılımı, kariyer gelişimleri ve mesleki yaşantıları açısından son derece önemlidir açıklamasını yaptı. 

 

Kariyer Günleri 2 gün süreyle farklı etkinliklerle kampüste devam edecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07