MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDEN YERLİ BANKA KARTI TROY'A DESTEK!

İsrail'i Boykota devam eden Mardin Artuklu Üniversitesi , kurumsal olarak yerli ve milli ödeme sistemi olan Troy Karta geçiyor.

Mardin 13.11.2023 17:14:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDEN YERLİ BANKA KARTI TROY

İsrail'i Boykota devam eden Mardin Artuklu Üniversitesi , kurumsal olarak yerli ve milli ödeme sistemi olan Troy Karta geçiyor.

 

Rektör Özcoşar: Boykot Her Alanda ve Kesintisiz Olmalı

Siyonist işgale ve katliama karşı tepkilerin ve boykotun her alanda ve kesintisiz olarak sürmesi gerektiğini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Amerikan ve İsrail destekçisi batı sermayesi olan Mastercard ve Visa Karttan yerli ödeme sistemi olan ve sermayesinin tamamına yakını yerli firmaların olan Troy Karta geçmek için kurumsal olarak çalışma başlattıkları bilgisini verdi.

 

Üniversitemiz Her Alanda Siyonist İşgale Tepkisini Gösteriyor

 

İsrail'in Gazze'ye yönelik işgal ve katliamlarını başlattığı ilk günden itibaren işgalin karşısında olduğuna ve Filistin mücadelesinin yanında yer aldığına dair Üniversite olarak Türkiye’de ilk bildiriyi yayımlayanMardin Artuklu Üniversitesi ,   İsrail menşeli ve destekçisi ürünleri boykot kararıyla da üniversitelere öncülük etti.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi ,  Troy Kart çalışmasıyla da kurumsal olarak ilk çalışmayı başlatan ilk kurumlardan biri oldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19