MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDEN NUSAYBİN'E ZİYARET

Mardin Artuklu Üniversitesi Sanayi Ve İş Dünyası Kurulundan Nusaybin’e Ziyaret

7.03.2021 15:38:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDEN NUSAYBİN

Mardin Artuklu Üniversitesi  ile Mardin Sanayi ve İş Dünyası arasında işbirlikleri alanlarının tespiti ve ortak proje çalışmaları hızla devam ediyor.

 

“Şehre Dokunan Üniversite” anlayışıyla hareket eden Mardin Artuklu üniversitesi  yönetimi, Mardin şehrinin kalkınması için teorik ve pratik bilgi paylaşımları konusunda sanayi ve iş dünyasıyla her geçen gün yeni ortak projelere imza atıyor.

 

Sanayi ve İş Dünyası ziyaretleri kapsamında Mardin Artuklu Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası Kurulu başkanı Doç. Dr. Feridun Bilgin, kurul üyeleri Doç. Dr. Yusuf Doğan, Doç. Dr. Behzat Ekinci ve Dr. Öğr. Üyesi Aziz Korkmaz’dan oluşan heyet, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn. Mahsum Özmen’i ve Nusaybin Ticaret Borsası başkanı Sn. Necdet Aktaş’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular. Nusaybin’in tarım ve ticaret potansiyelinin ele alındığı görüşmede, üniversitemizin her iki kuruma söz konusu alanlarda gereken desteği vereceği belirtildi.

 

Kurul Başkanı Doç. Dr. Feridun Bilgin, üniversitenin büyümesi ve gelişmesi amacıyla başlattıkları çalışmaların, Mardin’in bölgenin önde gelen sanayi ve ticaret şehri olma amacına anlamlı ve ciddi bir katkı sağladığını belirterek, üniversitemizin ziyaret ve istişâre programlarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00