MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR'DAN '14 MART TIP BAYRAMI' MESAJI

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Tıp Fakültesi hocalarının ve bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Mardin 14.03.2024 10:35:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Tıp Fakültesi  hocalarının ve bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

 

Kutlama mesajında Mardin  Tıp Fakültesinin 2021 yılında kuruluş kararı alındığını ve kısa sürede kuruluş sürecini tamamlayarak Mardin Devlet Hastanemiz ile ‘Birlikte Kullanım Protokolü’ imzalanıp Devlet Hastanesinin Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüşümünün gerçekleştirildiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Tıp Hocalarımızın Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta bakmaya başlamasıyla ciddi vakaların tanısını ve tedavisini de kapsayacak şekilde Mardin’de verilen nitelikli sağlık hizmetlerine her gün yenilerinin eklendiğini söyledi.

 

Nitelikli ve öncü sağlık hizmetlerinin sunumunda şehrimize ivme kazandıran Tıp Fakültemizin ve hocalarımızın ilimizden dışarıya yapılan sevkleri de azalttığını vurgulayan Rektörümüz, bunun yanı sıra Tıp Fakültemizin il dışından birçok hastanın sağlık hizmeti almak üzere ilimize gelmesini de sağladığını aktardı.

 

Şehrimiz sağlık çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Sağlık Bakanlığı onayıyla uzman doktor da yetiştirmeye başladıklarını söyleyen Rektörümüz Özcoşar, Tıp Fakültesi Hocalarına, Mardin İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde şehrimizin her köşesinde sağlık hizmeti veren sağlık çalışanlarına ve bütün Sağlık Bakanlığı camiasına teşekkür ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19