MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR'DAN '10 OCAK' MESAJI

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mardin 10.01.2023 13:40:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR

Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü ,Prof. Dr. İbrahim Özcoşar mesajında, her toplumsal olayda herkesten önce refleks gösteren, yaşanan her vakada her zaman önde bulunan, her vakit hakikatin peşinden koşan gazetecilerin çalıştıkları gazete, televizyon, radyo, internet ve benzeri iletişim araçları aracılığıyla kamuoyunun aldığı her doğru bilginin güvenilir kaynağı olduklarını ifade etti.

 

Haber verme görevinin yanı sıra doğru haberleriyle toplumsal bir sorumluluğu da yerine getirmiş olan gazetecilerin görevlerini yerinen getirirken zaman ve mekan mefhumlarını gözetmediğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, her türlü bilginin yayılma ve toplumu etkileme hızının baş döndürücü bir şekilde arttığı çağımızda doğru ve güvenilir habercilik anlayışına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, kutlama mesajını şu sözlerle sona erdirdi.

 

Ruhu, birikimi, işlevselliği ve donanımıyla Mardin için bir şans olan Mardin gazetecileri başta olmak üzere bölgemizde, ülkemizde ve dünya genelinde bu önemli mesleği icra eden bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, bütün çalışan gazetecilerimize sağlıkla ve mutlulukla icra edecekleri başarı dolu mesleki yıllar temenni ediyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19