MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MARDİNLİ VATANDAŞLARA KUCAK AÇTI

Kahramanmaraş Merkezli depremler Mardin’de de şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremin ardından Mardin Artuklu Üniversitesine ait bütün birimler ve çalışanlar vatandaşlara hizmet için seferber edildi.

Mardin 8.02.2023 10:35:00 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MARDİNLİ VATANDAŞLARA KUCAK AÇTI

Kahramanmaraş Merkezli depremler   Mardin’de de şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremin ardından Mardin Artuklu Üniversitesine  ait bütün birimler ve çalışanlar vatandaşlara hizmet için seferber edildi.

 

Pazartesi sabahı yaşanan ve bütün bölgede olduğu gibi Mardin’de de etkili olarak hissedilen ilk depremin ardından Mardin Artuklu Üniversitemiz vatandaşların yanında olmaya başladı.

Rektörlüğümüz tarafından kampüs ve diğer yerleşkelerde bulunan üniversiteye ait binalar ve yemekhaneler vatandaşların ısıtma, aydınlatma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazır hale getirilerek vatandaşlar bu alanlarda misafir edilmeye başlandı.

 

Üniversitemize ait bütün birimler ve çalışanlar vatandaşlara hizmet için seferber edildi.

Mesaj ve paylaşımlarıyla her an vatandaşların yanında olduklarını belirten ve süreci doğrudan koordine eden Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda şu açıklamalarda bulundu:

 

“MAÜ olarak bu sıkıntılı zamanlarda şehrimizin ve vatandaşlarımızın yanında olmak için koşturuyoruz.

 

Yaşanan deprem ve akabinde devam eden artçıların ilk anından itibaren kampüsümüzde bulunan merkezi derslik alanı ve merkezi yemekhanemiz ile rektörlük binamızda bulunan sosyal alanlarımız evlerinden dışarıda kalan vatandaşlarımızı güvenli ve rahat bir ortamda ağırlamak üzere hazır hale getirildi.

Bütün alanlarımızda anlık da olsa evinin dışında olan bütün misafirlerimize sıcak bir yuva olmaya, sürekli devam ve çorba ve çay ikramlarımızla bu soğuk süreci onlar için sıcak hale getirmeye, hazırladığımız etkinliklerle moral olmaya çalışıyoruz.

Yaşanan bu zorlu süreç sona erene kadar üniversite olarak bütün imkanlarımız ve insan kaynağımızla şehrin ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizi bugünkü sıkıntılarımızdan ancak birlik, kardeşlik ve dayanışma kurtarır.

Acıların artmaması, umutlu yarınlara birlikte erişmek duasıyla herkese geçmiş olsun. Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,43% 0,09
  • EURO

    34,69% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2480,42% 0,76
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00