Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüsünde Öğrencilere İftar Öncesi Söyleşiler Düzenleniyor

Mardin Artuklu Üniversitesi kampüsünde bulunan Merkezi Yemekhanede düzenlenen iftar programları kapsamında gerçekleştirilen İftar öncesi söyleşiler Ramazan ayı boyunca farklı konuk ve konularla devam edecek.

Mardin 22.03.2024 10:00:00 0
Mardin Artuklu  Üniversitesi Kampüsünde Öğrencilere İftar Öncesi Söyleşiler Düzenleniyor

Mardin Artuklu Üniversitesi  kampüsünde bulunan Merkezi Yemekhanede düzenlenen iftar programları kapsamında gerçekleştirilen İftar öncesi söyleşiler Ramazan ayı boyunca farklı konuk ve konularla devam edecek.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi , Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde Kampüste öğrencilere yönelik Sağlık Kültür ve Spor Dairemiz koordinasyonunda düzenlenen ücretsiz iftar etkinliklerinde iftar öncesi söyleşiler de gerçekleştiriliyor.

 

İftar Söyleşileri ‘Orucun Beslenme Alışkanlıklarına Faydası’ ile Başladı

 

İftar öncesi söyleşi programları Tıp Fakültemiz Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Beslenme Uzmanı ve Yazar Doç. Dr. Hasan Basri Savaş’ın 'Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme Ve Orucun Beslenme Alışkanlıklarına Faydası' başlıklı söyleşisi ile başladı.


Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Gökçe 'İslam’da Zaman ve Sıhhatin Önemi' konusu, İslami İlimler Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Ensari de, 'Kuran’ın Evrensel Mesajlarından Bir Kesit' konusu hakkında öğrencilerle söyleşi yaptı. Söyleşileri gerçekleştiren hocalarımız söyleşi sonrasında iftarlarını öğrencilerle birlikte açıyorlar.

,

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19