MARDİN ZİRAAT ODASI BAŞKANLARINDAN ,AK PARTİ İL BAŞKANI DÜNDAR`A ZİYARET

Mardin il ve ilçe ziraat oda başkanları 2017 yılı çks işlemleri için gerekli olan abone bılgisi için DEDAŞ ın yapmış olduğu kanunsuz uygulamaya çözüm bulmak için AK Parti il başkanı Mehmet Ali Dündar`a ile görüşme gerçekleştirdi.

18.10.2016 20:12:05 0
MARDİN ZİRAAT ODASI BAŞKANLARINDAN ,AK PARTİ İL BAŞKANI DÜNDAR`A ZİYARET

Mardin il ve ilçe ziraat oda başkanları 2017 yılı çks işlemleri için gerekli olan abone bılgisi için DEDAŞ ın yapmış olduğu kanunsuz uygulamaya çözüm bulmak için AK Parti il başkanı Mehmet Ali Dündar'a  ile görüşme gerçekleştirdi.

 

Ak Parti Mardin il başkanı Mehmet Ali Dündar ile  gerçekleştirielen ziyarete Mardin il ve ilçe ziraat odaları başkanları katıldı.Ziraat odaları Başkanları Ak Partisi Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar'a ,2017 ÇKS yönetmeliğine göre tarım ilçe müdürlükleri tarafından istenen, DEDAŞ tan sulama yaptığı kuyuya ait abone numarasını gösteren ve son bir ay içinde alınmış bir belge ibrazı uygulamasının yürürlükten kaldırılması yönünde taleplerini ilettiler.

 

Konu ile ilgili olarak  önceki günlerde Kızıltepe Ziraat odası Başkanı Bedrettin Dinler yaptığı açıklama da: 2017 yılı ÇKS yönetmeliğine göre sulu araziler için çiftçilerin tarım ilçe Müdürlüğüne DEDAŞ tan sulama yaptığı kuyuya ait abone numarasını  gösteren ve son bir ay içinde alınmış bir belge ibraz etmek zorunda. bırakıldığını belirterek,bu belgenin alınabilmesi için de DEDAŞ il müdürlüğüne  borcu olan çiftçilerden borçlarını kapatmalarının şart koşulduğunu ,  DEDAŞ 'ın yaptığı bu haksız ve yasal olmayan uygulamanın acilen durdurulmasını istemişti.

 

Ziraat Oadası Mardin il ve ilçe Başkanlarının ,Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar ile yaptıkları görüşme ve girişimlerden olumlu bir sonuç ve çözüm çıkmadığı için oda başkanları  sorunu Ankara'ya taşımaya karar verdiği  öğrenildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04