`Mardin Yenilikçi Gençlik Merkezi`hizmete açıldı.

Mardin?de gençlere inovasyon alanında gelişmesine önemli bir katkıda bulunacak olan Mardin Yenilikçi Gençlik Merkezi DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altundağ ve Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ?ın katılımıyla ?Mardin Yenilikçi Gençlik Merkezi? hizmete

9.01.2018 14:03:11 0
`Mardin Yenilikçi Gençlik Merkezi`hizmete açıldı.

Mardin’de gençlere inovasyon alanında gelişmesine önemli bir katkıda bulunacak olan Mardin Yenilikçi Gençlik Merkezi DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altundağ ve Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ’ın katılımıyla “Mardin Yenilikçi Gençlik Merkezi” hizmete açıldı.

 

“Mardin Yenilikçi Gençlik Merkezi” nin hizmete açılması doalayısıyla ,açıklamada bulunan  Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ  şunları  söyledi “Projenin amacı Mardin’de gençlerin yenilikçi fikirlerini geliştirebilecekleri bir ortam sağlanması için proje geliştirilmiştir. Proje fikrinin Mardin koşullarına uygun olacak şekilde bir projeye dönüştürülmesi, Ajansımızın Mardin Yatırım Destek Ofisi ile Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilmiştir. Proje daha büyük çapta bir inovasyon kuluçka merkezi veya İş Geliştirme Merkezine (İŞGEM) altyapı oluşturacak şekilde tasarlanmıştır. Mardin’in Artuklu Merkez İlçesinde yapımı tamamlanan sosyal ve kültürel olanaklar açısından tam donanımlı olan gençlik merkezinin yenilikçi genç bireylere hitap etmesi sağlanacaktır. Böylece Mardin’de gençlere yönelik olarak yenilikçi proje fikirlerinin deneyimlendiği bir inovasyon merkezi olacaktır” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


 

25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00