MARDİN VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNE ZİYARET

Mardin-Şırnak SMMMO Muhasebe Haftası etkinliği kapsamında Mardin Vergi Dairesi Müdürü Hakan ATABAY ? a Oda Başkanı Hamit DURGAN ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Hamdullah YAVUZ ve Ceng Velat EGE tarafından ziyarette bulundu..

26.03.2017 22:58:37 0
MARDİN VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNE ZİYARET

Mardin-Şırnak SMMMO Muhasebe Haftası etkinliği kapsamında Mardin Vergi Dairesi Müdürü Hakan ATABAY ‘ a Oda Başkanı Hamit DURGAN ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Hamdullah YAVUZ ve Ceng Velat EGE tarafından ziyarette bulundu..

 

Mardin Vergi Dairesi Müdürü Hakan ATABAY'a yapılan ziyaret sonrasında  Oda Başkanı Hamit DURGAN’ tarafından  yapılan açıklamada;


''Bizler meslek mensubu olarak vergi dairesinin bir paydaşının olduğu, birbirimize karşı münasebetlerde en iyi bir seviyede olması ve sürekli olarak korunması gerektiği, vergi yasaların uygulanmasında ve vergilerin toplanmasındaki bu etkin hizmeti n sunulmasında bizler Mali Müşavirlerin kamu adına, kamu yararına hizmette bir araç, bir köprü vazifesi olduğu bilinmelidir ''Açıklamasında bulundu.


Başkan Durgan, açıklamasına devamla;Bizleri güzel karşılayan Mardin Vergi Dairesi Müdürü Hakan ATABAY ’a muhasebe haftası etkinliği nedeniyle Muhasebe ile ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını ve göstermiş oldukları güzel misafirperverliklerinden dolayı Mardin Vergi Dairesi Müdürü Hakan ATABAY ’a teşekkürlerini  ilettiklerini ifade etti.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07